Gratis bezorgservice!


Vanwege de stilstand van het bouwproject Achtergracht / Groeneweg, is de parkeergelegenheid nog steeds niet best en beperkt. Daarom bieden wij de mogelijkheid uw bestelling gratis te laten bezorgen in een bepaald verzorgingsgebied rondom de winkel.

Rondleiding door Black & White

Dochters: tot hun 16e zeuren ze om een paard en op hun 17e komen ze thuis met een ezel

Als vervend paardenliefhebbers, beschikt onze winkel ook over een afdeling ruitersport, waar u ruime sortering artikelen aantreft voor zowel de aankleding van de ruiter als het paard. Rijlaarzen, rijbroeken, wedstrijdkleding, caps, sporen. Noem het maar op. De collectie kleding is conform de nieuwste trends en volledig te combineren met de aankleding van het paard. Zo krijg je mooie combi tussen ruiter en paard. De bekende merken die wij o.a. hebben zijn Harry's Horse, BR, Imperial Riding Hofman en Horka.

Voeding:

Paardenvoer hebben wij voor u klaar liggen van o.a. het merk Hippostar en van Gorp in zowel kleine als grote verpakkingen.

Advies:

Ook bij de ruitersportafdeling geldt net als bij alles in onze winkel, kunt u toch niet vinden wat u zoekt, wij doen onze uiterste best om het dan zo spoedig mogelijk voor u in huis te hebben. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op deze website (welke klaargestoomd wordt om ook als webshop te fungeren) om te zien welke producten in de winkel staan of kom natuurlijk gewoon gezellig langs en laat u voorlichten door Monique.

Actieve filters