Gratis bezorgservice!


Vanwege de stilstand van het bouwproject Achtergracht / Groeneweg, is de parkeergelegenheid nog steeds niet best en beperkt. Daarom bieden wij de mogelijkheid uw bestelling gratis te laten bezorgen in een bepaald verzorgingsgebied rondom de winkel.

Rondleiding door Black & White

Een enkele kat in huis maakt het thuiskomen tot “thuis zijn”

Op de afdeling “katten” vindt u ons brede assortiment kattenbenodigdheden. Hierbij variëren wij van voeding tot kattenmanden, krabpalen, speeltjes, voerbakken en kattenbakken. Ook bij de kattenbenodigdheden geldt, dat wanneer u iets wilt hebben wat wij niet in huis hebben dit kunt bestellen bij ons.

Kattenvoeding:

Wij beschikken natuurlijk over een zeer groot assortiment verschillende voedingen voor alle soorten katten. Deze bestaan voornamelijk uit brokken en deels vleesvoeding in de vorm van blikjes of diepvriesvlees. In ons assortiment bevinden zich ook producten die problemen oplossen en voorkomen. Veel van onze merken zijn Premium of Superpremium voedingen. Deze voedingen zijn bij aanschaf duurder dan de merken uit de supermarkt, maar hebben een veel betere kwaliteit. Uw kat heeft hier minder van nodig door de zeer complete ingrediënten van het voer, uw kat eet hier dus veel minder van, wat de kosten per dag dus weer veel lager maakt. Goed om te weten is dat een groot verpakking ook altijd een stuk voordeliger is.

Snacks, Kussen, Accessoires en Apotheek:

Verder hebben wij uiteraard een aantal voedzame extra's voor uw kat. Dit assortiment bestaat uit kaassnoepjes, dentabites en ander ‘gezond’ snoepgoed voor uw kat. Wij hebben in onze winkel veel kattenbenodigdheden, denk aan: mandjes, krabpalen, reismanden, speeltjes, zoals muisjes en balletjes, voer- en drinkbakken, kattenbakken en kattenbakschepjes, kattenbakgrind, kattenluiken, kammen en borstels en halsbandjes. Daarnaast hebben we ook middelen tegen vlooien, teken, luizen en wormen in verschillende vormen.

Advies:

Voor iedere kat is het soort voer wat hij het beste kan eten verschillend. Kom gerust binnen en vraag naar Monique voor een uitgebreid voedingsadvies. Tevens kan zij u advies geven betreffende: De huid en/of de vacht verzorging, of wat het beste middel tegen wormen, vlooien of teken voor uw kat is.

Actieve filters