Gratis bezorgservice!


Vanwege de stilstand van het bouwproject Achtergracht / Groeneweg, is de parkeergelegenheid nog steeds niet best en beperkt. Daarom bieden wij de mogelijkheid uw bestelling gratis te laten bezorgen in een bepaald verzorgingsgebied rondom de winkel.

Rondleiding door Black & White

Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL. 

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Retourneren van uw pakket


Als u de zending wilt retourneren of klachten heeft, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer  +31(0)294 – 410 792 of e-mail adres info@blackenwhiteweesp.nl.

Bij een aankoop op afstand heeft u altijd een wettelijke bedenktijd van 14 werkdagen. Binnen deze periode mag u het product terugsturen. De bedenktijd gaat in op de dag nadat het product bij u is afgeleverd. Retourzendingen dienen altijd onbeschadigd te zijn en in de originele verpakking verzonden te worden. De verzendkosten van retourneren zijn altijd voor eigen rekening, tenzij anders met onze medewerkers is overeengekomen. Wanneer bijvoorbeeld door ons een product is verzonden, anders dan door u besteld, zullen wij de kosten van de retourzending op ons nemen. Als u artikelen besluit te retourneren dan ontvangt u van ons het aankoopbedrag, uiterlijk binnen 8 dagen op uw bankrekening. 

Indien u een product of bestelling wilt retourneren, kunt u dit naar het onderstaande adres verzenden:

  • Black & White
  • Groeneweg 10 - 14
  • 1381 CM Weesp
  • Tel: 0294 – 410 792

Het is van belang dat u het retourbewijs dat u ontvangt van het postkantoor bewaart totdat u het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen ontvangen heeft. Zonder retourbewijs worden eventuele artikelen die niet aangekomen zijn niet vergoed.