Nieky'Z Exclusieve handgemaakte sierraden

 Bezoek onze webshop 

Nieuw: Officieel dealer BOERENWINKEL

 Bezoek deze webshop 

Geef jezelf elke dag een compliment…

Bewuste keuze voor merken:

Outdoor kleding moet mooi, functioneel en comfortabel zijn. Tegelijkertijd vinden wij het minstens zo belangrijk dat kleding niet is geproduceerd ten koste van mens, dier, natuur of milieu. Om deze redenen bieden wij merken aan die zoveel mogelijk gebruik maken van natuurlijke-, duurzame materialen en/of milieuvriendelijke productiewijzen. Tevens garanderen deze merken dat artikelen tot stand zijn gekomen zonder kinderarbeid, onder veilige/ hygiënische arbeidsomstandigheden, dat mensenrechten te allen tijde zijn gerespecteerd (geen uitbuiting, discriminatie etc) en met respect en aandacht voor dierenwelzijn.

Betrouwbaarheid:

Betrouwbaarheid vertaalt zich in een aantal facetten in onze winkel.

Ten eerste in uitstekende kwaliteit outdoor kleding: kleding die in functioneel opzicht voldoet aan de eisen die je eraan stelt, die duurzaam is en zijn kwaliteit behoudt. Alle merken kennen een ruime garantieregeling mocht een artikel om technische redenen niet voldoen.

Tevens betekent betrouwbaarheid dat we er veel tijd en energie in steken om de artikelen in onze shop op een realistische wijze te tonen zodat je er als bezoeker een goed beeld bij kunt vormen. Dit voorkomt een onaangename verrassing op het moment dat een product wordt aangeschaft.

Tevreden klanten:

Pas als jij tevreden bent, hebben wij het goed gedaan. Wij willen dat je een goed gevoel overhoudt aan onze Outdoor fashion afdeling, aan datgene waar wij voor staan en natuurlijk aan het kledingartikel dat je bij ons koopt.


Producten in uw outdoor fashion afdeling

Openingstijden

De openingstijden van onze
winkel en trimsalon zijn:

Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 9.15 - 18.00 uur
Zaterdag: 9.15 - 17.00 uur

 

Contactgegevens

Black en White Dierenspeciaalzaak
Trimsalon - Nieky'Z exclusieve sieraden

Groeneweg 10-14 – 1381 CM WEESP
telefoon: 0294 - 41 07 92
e-mail: contactpagina

vispas

asiel